söndag 5 augusti 2012

Dan före dan


Okej, coolaste tjejen i en manligt matadoraktig look, härligaste färgerna och en bostad som är så ljus, vit och fräsch som det möjligtvis går..? (Fast teven kunde ha varit vit.)
Dessa bilder får avsluta veckan.


         Via: style essentials, iiiinspired, Mimmi Staaf, DoYouFancyThis notar via design & form

fredag 3 augusti 2012

Time to dream.

Under lite Paris googlande stötte jag på två fantastiska konstnärer/stylister/fotografer som heter René & Radka. Älskar deras drömska och fantasifulla bilder! Det finns även något skruvat och ett drag av ångest i bilderna (speciellt de på uppklädda barn) som jag inte är lika förtjust i men kolla in deras verk här!

Drakar (som man flyger med), ballonger och såpbubblor har jag alltid fascinerats av. Och många med mig såklart! Nu har det tydligen dykt upp såpbubblor lite varstans där dom inte brukar vara, och den här geniala lampan Surface Tension Lamp har designgruppen Front skapat. Se mer av den!

onsdag 1 augusti 2012

Instagramolution

      Nej, dessa bilder har jag inte hittat via Instagram utan de är hämtade där man alltid hittar vackra och    poetiska bilder (här). Men sen jag upptäckte instagram behöver jag inte titta någon annanstans. Alla foton där är fantastiska och kanske ser de bara lite bättre ut i det lilla formatet men fast det är jag.

                                    Fast alla dessa kreativa bloggar som finns ger såklart mycket, mer.
                                                                (Bild via ban.do)